Toegevoegd aan mandje

Originele Brother LC-3237C cyaan inktcartridge met hoge capaciteit

Brother LC-3237C cyaan inktcartridge met hoge capaciteit. Print ongeveer 1.500 pagina's.

€ 33,13 incl. btw € 27,38 excl. btw

Op voorraad

Bent u op zoek naar een inktcartridge die elke printopdracht een perfecte afdruk maakt, zonder vlekken of vegen? De originele Brother LC-3237C cyaan inktcartridge garandeert afdrukken van topkwaliteit, van de eerste tot de laatste afdruk. De perfect uitgebalanceerde inkt biedt waar voor uw geld en zorgt er tevens voor dat er geen defect optreedt in uw printer. Dit in tegenstelling tot niet-originele inkten van derden. 

Belangrijkste kenmerken

  • Print ongeveer 1.500 pagina's (ISO/IEC 24711)
  • Originele Brother inkt van hoge kwaliteit
  • Voorkomt verspilling en afdrukproblemen, waardoor u papier, tijd en geld bespaart
  • Past perfect in uw Brother printer
  • Smart inktcartridge design die resterende inkt aangeeft.

Overzicht

Verkrijgbaar in andere kleuren


LC-3237BK - Zwart
LC-3237Y - Geel
LC-3237M - Magenta
LC-3239XLBK - Zwart
LC-3239XLC - cyaan
LC-3239XLM - Magenta
LC-3239XLY - Geel


Als de inktcartridge van uw printer vervangen moet worden, kunt u erop vertrouwen dat de cyaan inktcartridge LC-3237C ervoor zorgt dat uw printer in perfecte conditie blijft en bent u altijd verzekerd van heldere en scherpe afdrukken.

Hoewel het verleidelijk kan zijn om goedkope, niet-originele cartridges te kopen, kunnen nagevulde cartridges en inferieure inktpatronen van derde partijen de kwaliteit van uw afdrukken zeer negatief beïnvloeden. Er kunnen afdrukproblemen ontstaan zoals vlekken, strepen en wazig.  

De originele Brother LC-3237C cyaan inktcartridge is zorgvuldig afgestemd op uw printer en zorgt voor uitstekende en indrukwekkende printprestaties, zodat u volledig waar voor uw geld krijgt.

Toepassing