Originele Brother LC-3213Y gele inktcartridge met hoge capaciteit

Inktcartridge geel (circa 400 pagina's A4 volgens ISO/IEC 24711)

€ 18,76 incl. btw

€ 15,50 excl. btw

Op voorraad

Nu bestellen voor levering binnen 5 werkdagen
+

Gele inktcartridge (circa 400 pagina's A4 volgens ISO/IEC 24711)

Brother inktcartridge van zeer hoge kwaliteit

Gebruik originele Brother inkt en voorkom afdrukproblemen

Productinformatie

LC3213Y_main

Kenmerken

  • Gele inktcartridge (circa 400 pagina's A4 volgens ISO/IEC 24711)
  • Brother inktcartridge van zeer hoge kwaliteit
  • Gebruik originele Brother inkt en voorkom afdrukproblemen

Beschrijving

Deze inktcartridge is special ontwikkeld en afgestemd op uw Brother printer en zorgt ervoor dat u elke printopdracht kunt rekenen op mooie, heldere kleurenafdrukken. Waarom zou u problemen riskeren door gebruik te maken van niet-originele of nagevulde inktcartridges, terwijl u met gebruik van de originele Brother inkt verzekerd bent van een optimale werking van uw printer.

Meer over dit product...

Ook verkrijgbaar in andere kleuren:

Als de inktcartridge van uw printer vervangen moet worden, kunt u erop vertrouwen dat de gele inktcartridge LC-3213Y ervoor zorgt dat uw printer in perfecte conditie blijft en bent u altijd verzekerd van heldere en scherpe afdrukken.

Hoewel het verleidelijk kan zijn om goedkope, niet-originele cartridges te kopen, kunnen nagevulde cartridges en inktpatronen van derde partijen de kwaliteit van uw afdrukken zeer negatief beïnvloeden. Er kunnen afdrukproblemen ontstaan zoals
vlekken, strepen en wazig printen. Daarnaast kunnen inferieure inktcartridges zeer ernstige schade toebrengen aan uw printer, waardoor in sommige gevallen uw garantie vervalt. 

De originele Brother LC-3213Y gele inktcartridge is zorgvuldig afgestemd op uw printer en zorgt voor uitstekende en indrukwekkende printprestaties, zodat u volledig waar voor uw geld krijgt.

Terug naar boven