LC-3211M

Inktcartridge magenta (circa 200 pagina's A4 volgens ISO/IEC 24711)

€ 11,64 incl. btw

€ 9,62 excl. btw

Op voorraad

Nu bestellen voor levering binnen 5 werkdagen
+

Magenta inktcartridge (circa 200 pagina's A4 volgens ISO/IEC 24711)

Brother inktcartridge van zeer hoge kwaliteit

Gebruik originele Brother inkt en voorkom afdrukproblemen

Productinformatie

LC3211M_main

Kenmerken

  • Magenta inktcartridge (circa 200 pagina's A4 volgens ISO/IEC 24711)
  • Brother inktcartridge van zeer hoge kwaliteit
  • Gebruik originele Brother inkt en voorkom afdrukproblemen

Beschrijving

Op zoek naar een betrouwbare inktcartridge die elke afdruk uitstekende printresultaten levert? De Brother LC-3211M inktcartridge magenta zorgt gegarandeerd voor prints van topkwaliteit, van de eerste tot de laatste afdruk. U krijgt volledig waar voor uw geld en onze perfect afgestemde inkten zorgen er ook voor dat uw printer op topniveau blijft werken.

Meer over dit product...

Ook verkrijgbaar in andere kleuren:

Als de inktcartridge van uw printer vervangen moet worden, kunt u erop vertrouwen dat de magenta inktcartridge LC-3211M ervoor zorgt dat uw printer in perfecte conditie blijft en bent u altijd verzekerd van heldere en scherpe afdrukken.

Hoewel het verleidelijk kan zijn om goedkope, niet-originele cartridges te kopen, kunnen nagevulde cartridges en inktpatronen van derde partijen de kwaliteit van uw afdrukken zeer negatief beïnvloeden. Er kunnen afdrukproblemen ontstaan zoals
vlekken, strepen en wazig printen. Daarnaast kunnen inferieure inktcartridges zeer ernstige schade toebrengen aan uw printer, waardoor in sommige gevallen uw garantie vervalt. 

De originele Brother LC-3211M magenta inktcartridge is zorgvuldig afgestemd op uw printer en zorgt voor uitstekende en indrukwekkende printprestaties, zodat u volledig waar voor uw geld krijgt.

Terug naar boven