Originele Brother LC-22UM magenta inktcartridge

Brother LC-22UM magenta inktcartridge. Print 1.200 pagina’s.

€ 19,42 incl. btw

€ 16,05 excl. btw

Neem contact op met Brother voor de laatste beschikbaarheidsinformatie
Niet op voorraad

Print 1.200 pagina's conform ISO/IEC 24711

Originele Brother inktcartridge van hoge kwaliteit

Voorkomt verspilling en afdrukproblemen, waardoor u papier, tijd en geld bespaart

Productinformatie

LC22UM_main

  • Print 1.200 pagina's conform ISO/IEC 24711
  • Originele Brother inktcartridge van hoge kwaliteit
  • Voorkomt verspilling en afdrukproblemen, waardoor u papier, tijd en geld bespaart

Beschrijving

Deze originele Brother LC-22UM magenta inktcartridge inktcartridge is speciaal ontwikkeld om elke afdruk uitstekende printkwaliteit te kunnen garanderen. De inkt is speciaal ontworpen voor duurzaamheid, zodat u elke afdruk kunt rekenen op documenten met kleuren die niet vervagen. U beschermt uw printer tevens tegen eventuele blijvende schade die niet-originele cartridges kunnen veroorzaken.

Meer over dit product...

Verkrijgbaar in andere kleuren:

LC-22UC – cyaan
LC-22UBK – zwart
LC-22UY - geel

 

Vertrouw wanneer het tijd is om de inkt van uw printer te vervangen op de Brother LC-22UM magenta inktcartridge, zodat u zeker bent dat uw printer optimaal blijft presteren en uw afdrukken kristalhelder blijven.

Het kan soms verleidelijk zijn om goedkopere, merkloze verbruiksartikelen te kopen, maar onthoud wel dat navulcartridges en andere goedkope inktcartridges niet alleen de kwaliteit van uw afdrukken kunnen beïnvloeden, maar ook blijvende schade aan uw printer kunnen veroorzaken.

Deze originele LC-22UM magenta inktcartridge is een uitstekende oplossing voor thuis en op kantoor om de kosten te verlagen en het rendement te verhogen en zorgt ervoor dat uw printer optimaal blijft presteren. U krijgt meer waar voor uw geld op de lange termijn en keer op keer indrukwekkende resultaten.

Terug naar boven