Originele Brother LC-227XLBK zwarte inktcartridge

Brother LC-227XLBK zwarte inktcartridge met hoge capaciteit. Print 1.200 pagina's.

€ 46,38 incl. btw

€ 38,33 excl. btw

Op voorraad

Nu bestellen voor levering binnen 5 werkdagen
+

Print 1.200 pagina's conform ISO/IEC 24711

Originele Brother inkt van hoge kwaliteit

Voorkomt verspilling en afdrukproblemen, waardoor u papier, tijd en geld bespaart

Productinformatie

LC227XLBK_main

  • Print 1.200 pagina's conform ISO/IEC 24711
  • Originele Brother inkt van hoge kwaliteit
  • Voorkomt verspilling en afdrukproblemen, waardoor u papier, tijd en geld bespaart

Beschrijving

Deze LC-227XLBK met hoge capaciteit kunt u elke afdruk rekenen op haarscherpe documenten met levendige kleuren.De hoge kwaliteit van dit originele Brother product zorgt ervoor dat u probleemloos en met maximale productiviteit kunt werken. Deze LC-227XLBP cartridge met hoge capaciteit gaat langer mee dan een standaardcartridge maar levert dezelfde uitstekende kwaliteit.

Meer over dit product...

Alle Brother cartridges - waaronder deze LC-227XLBK gele inktcartridge met hoge capaciteit - worden grondig getest om er zeker van te zijn dat we onze klanten de meest consistente en betrouwbare oplossing bieden.

Hoewel goedkope, merkloze cartridges overal verkrijgbaar zijn, komt het vaak voor dat deze niet goed zijn afgestemd op uw Brother printer. Dit kan leiden tot problemen met zowel de afdrukkwaliteit als de prestaties van uw printer - en het oplossen van deze problemen kan kosten met zich meebrengen.

Deze originele LC-227XLBK  inktcartridge zorgt ervoor dat uw printer probleemloos blijft werken, waardoor u op lange termijn voordeliger uit bent. Tevens heeft u de zekerheid dat u over een printer beschikt waar u altijd op kunt vertrouwen. Deze inkt met hoge capaciteit is ontwikkeld om veel langer mee te gaan dan een standaardcartridge zonder dat het ten kosten gaat van de kwaliteit.
Terug naar boven