Toegevoegd aan mandje

Originele Brother LC-223BK zwarte inktcartridge

Brother LC-223BK zwarte inktcartridge. Print 550 pagina's.

€ 29,48 incl. btw € 24,36 excl. btw

Voor keer op keer de hoogste printkwaliteit kiest u de Brother LC-223BK zwarte inktcartridge. Waarom onnodige problemen riskeren door een niet-originele  navulcartridge te kopen, als dit originele Brother-verbruiksartikel u de garantie geeft dat uw printer optimaal blijft presteren?

  • Print 550 pagina's conform ISO/IEC 24711
  • Originele Brother inkt van hoge kwaliteit
  • Voorkomt verspilling en afdrukproblemen, waardoor u papier, tijd en geld bespaart

Overzicht

Ook verkrijgbaar in andere kleuren:

LC-223C
 – cyaan
LC-223M – magenta
LC-223Y – geel

Aangezien u de zwarte inktcartridge meestal meer gebruikt dan uw andere cartridges, kan het zijn dat u deze vaker moet vervangen. Zorg dus dat u niet zonder komt te zitten en bestel deze LC-223BK inktcartridge.

Er zijn misschien goedkopere navulcartridges elders online verkrijgbaar, maar alleen een originele LC-223BK inktcartridge garandeert dat uw printer optimaal blijft presteren qua snelheid en functionaliteit.

Onthoud dat het gebruiken van Brother cartridges de enige manier is om zeker te zijn dat uw printer optimale afdrukresultaten behaalt en dat alle garanties die u heeft geldig blijven.

Bestel dus vandaag nog de LC-223BK zwarte inktcartridge van Brother om te zorgen dat u op de lange termijn meer waar voor uw geld krijgt.

Toepassing