Originele Brother LC-1220C cyaan inktcartridge

Brother LC-1220C cyaan inktcartridge. Print 300 pagina’s.

€ 16,11 incl. btw

€ 13,31 excl. btw

Op voorraad

Nu bestellen voor levering binnen 5 werkdagen
+

Print 300 pagina's conform ISO/IEC 24711

Originele Brother inktcartridge van hoge kwaliteit

Voorkomt verspilling en afdrukproblemen, waardoor u papier, tijd en geld bespaart

Productinformatie

LC1220C_main

  • Print 300 pagina's conform ISO/IEC 24711
  • Originele Brother inktcartridge van hoge kwaliteit
  • Voorkomt verspilling en afdrukproblemen, waardoor u papier, tijd en geld bespaart

Beschrijving

Deze originele Brother LC-1220C cyaan inktcartridge inktcartridge is speciaal ontwikkeld om elke afdruk uitstekende printkwaliteit te kunnen garanderen. De inkt is speciaal ontworpen voor duurzaamheid, zodat u elke afdruk kunt rekenen op documenten met kleuren die niet vervagen. U beschermt uw printer tevens tegen eventuele blijvende schade die niet-originele cartridges kunnen veroorzaken.

Meer over dit product...

Verkrijgbaar in andere kleuren:

LC-1220Y – geel
LC-1220M – magenta
LC-1220BK – zwart

Vertrouw wanneer het tijd is om de inkt van uw printer te vervangen op de Brother LC-1220C cyaan inktcartridge, zodat u zeker bent dat uw printer optimaal blijft presteren en uw afdrukken kristalhelder blijven.

Het kan soms verleidelijk zijn om goedkopere, merkloze verbruiksartikelen te kopen, maar onthoud wel dat navulcartridges en andere goedkope inktcartridges niet alleen de kwaliteit van uw afdrukken kunnen beïnvloeden, maar ook blijvende schade aan uw printer kunnen veroorzaken.

Deze originele LC-1220C cyaan inktcartridge is een uitstekende oplossing voor thuis en op kantoor om de kosten te verlagen en het rendement te verhogen en zorgt ervoor dat uw apparaat optimaal blijft presteren. U krijgt meer waar voor uw geld op de lange termijn en keer op keer indrukwekkende resultaten.
Terug naar boven