Originele Brother LC-121Y gele inktcartridge

Brother LC-121Y gele inktcartridge. Print 300 pagina's.

€ 15,71 incl. btw

€ 12,98 excl. btw

Op voorraad

Nu bestellen voor levering binnen 5 werkdagen
+

Beschrijving

Deze  LC-121Y gele inktcartridge is ontworpen om keer op keer indrukwekkende afdrukresultaten te leveren. Dit is een origineel verbruiksartikel van Brother en dus eenvoudig te installeren en gegarandeerd 100% compatibel met uw printer.

Meer over dit product...

Verkrijgbaar in andere kleuren:

LC-121C – cyaan
LC-121M – magenta
LC-121BK – zwart

 

Wanneer de inkt van uw printer vervangen moet worden, dan kunt u het beste vertrouwen op de Brother LC-121Y inktcartridge, zodat u zeker bent dat uw printer optimaal blijft presteren en uw afdrukken altijd haarscherp en kristalhelder zijn.

Het kan soms verleidelijk zijn om goedkopere, merkloze verbruiksartikelen te kopen, maar onthoud wel dat navulcartridges en andere goedkope printcartridges niet alleen de kwaliteit van uw afdrukken kunnen beïnvloeden, maar ook uw garantie kunnen teniet doen en blijvende schade aan uw printer kunnen veroorzaken.

Deze originele LC-121Y gele inktcartridge zorgt ervoor dat uw apparaat optimaal blijft presteren. U krijgt meer waar voor uw geld op de lange termijn en keer op keer indrukwekkende resultaten.

Door gebruik te maken van originele Brother-producten zoals deze LC-121Y geel, kunt u rekenen op langdurige prestaties van hoge kwaliteit. Zorg dus dat u niet zonder komt te zitten en bestel vandaag nog deze LC-121Y inktcartridge.

Terug naar boven