Originele Brother LC-121C cyaan inktcartridge

Brother LC-121C cyaan inktcartridge. Print 300 pagina's.

€ 15,71 incl. btw

€ 12,98 excl. btw

Op voorraad

Nu bestellen voor levering binnen 5 werkdagen
+

Print 300 pagina's conform ISO/IEC 24711

Originele Brother inkt van hoge kwaliteit

Voorkomt verspilling en afdrukproblemen, waardoor u papier, tijd en geld bespaart

Productinformatie

LC121C_main

  • Print 300 pagina's conform ISO/IEC 24711
  • Originele Brother inkt van hoge kwaliteit
  • Voorkomt verspilling en afdrukproblemen, waardoor u papier, tijd en geld bespaart

Beschrijving

Deze  LC-121C cyaan inktcartridge is ontworpen om keer op keer indrukwekkende afdrukresultaten te leveren. Dit is een origineel verbruiksartikel van Brother en dus eenvoudig te installeren en gegarandeerd 100% compatibel met uw printer.

Meer over dit product...

Verkrijgbaar in andere kleuren:

LC-121BK – zwart
LC-121M – magenta
LC-121Y – geel

 

Wanneer de inkt van uw printer vervangen moet worden, dan kunt u het beste vertrouwen op de Brother LC-121C inktcartridge, zodat u zeker bent dat uw printer optimaal blijft presteren en uw afdrukken altijd haarscherp en kristalhelder zijn.

Het kan soms verleidelijk zijn om goedkopere, merkloze verbruiksartikelen te kopen, maar onthoud wel dat navulcartridges en andere goedkope printcartridges niet alleen de kwaliteit van uw afdrukken kunnen beïnvloeden, maar ook uw garantie kunnen teniet doen en blijvende schade aan uw printer kunnen veroorzaken.

Deze originele LC-121C cyaan inktcartridge zorgt ervoor dat uw apparaat optimaal blijft presteren. U krijgt meer waar voor uw geld op de lange termijn en keer op keer indrukwekkende resultaten.

Door gebruik te maken van originele Brother-producten zoals deze LC-121C cyaan, kunt u rekenen op langdurige prestaties van hoge kwaliteit. Zorg dus dat u niet zonder komt te zitten en bestel vandaag nog deze LC-121C inktcartridge.

 

Terug naar boven