Originele Brother LC-121BK zwarte inktcartridge

Brother LC-121BK zwarte inktcartridge. Print 300 pagina's.

€ 26,39 incl. btw

€ 21,81 excl. btw

Neem contact op met Brother voor de laatste beschikbaarheidsinformatie
Niet op voorraad

Print 300 pagina's conform ISO/IEC 24711

Originele Brother inkt van hoge kwaliteit

Voorkomt verspilling en afdrukproblemen, waardoor u papier, tijd en geld bespaart

Productinformatie

LC121BK_main

  • Print 300 pagina's conform ISO/IEC 24711
  • Originele Brother inkt van hoge kwaliteit
  • Voorkomt verspilling en afdrukproblemen, waardoor u papier, tijd en geld bespaart

Beschrijving

De LC-121BK zwarte inktcartridge is ontworpen om keer op keer indrukwekkende afdrukresultaten te leveren. Dit is een origineel verbruiksartikel van Brother en dus eenvoudig te installeren en gegarandeerd 100% compatibel met uw printer.

Meer over dit product...

Verkrijgbaar in andere kleuren:

LC-121C – cyaan
LC-121M – magenta
LC-121Y – geel

Vertrouw wanneer het tijd is om de inkt van uw printer te vervangen op de Brother LC-121BK inktcartridge, zodat u zeker bent dat uw printer optimaal blijft presteren en uw afdrukken kristalhelder blijven.

Het kan soms verleidelijk zijn om goedkopere, merkloze verbruiksartikelen te kopen, maar onthoud wel dat navulcartridges en andere goedkope printcartridges niet alleen de kwaliteit van uw afdrukken kunnen beïnvloeden. Dit kan ook uw garantie teniet doen en blijvende schade aan uw printer veroorzaken.

Deze originele LC-121BK zwarte inktcartridge zorgt ervoor dat uw apparaat optimaal blijft presteren. U krijgt meer waar voor uw geld op de lange termijn en keer op keer indrukwekkende resultaten.

Aangezien u de zwarte inktcartridge meestal meer gebruikt dan uw andere cartridges, kan het zijn dat u deze vaker moet vervangen. Zorg dus dat u niet zonder komt te zitten en bestel deze LC-121BK inktcartridge vandaag.
Terug naar boven