Toegevoegd aan mandje

Originele Brother LC-1100BK zwarte inktcartridge

Brother LC-1100BK zwarte inktcartridge. Print 450 pagina's.

€ 28,33 incl. btw € 23,41 excl. btw

Deze originele Brother LC-1100BK zwarte inktcartridge werd speciaal ontworpen voor optimale printprestaties en garandeert u hoogwaardige documenten telkens wanneer u afdrukt. Onze eenvoudig te installeren cartridges helpen afval te verminderen en de kosten te verlagen, terwijl ze scherpe en heldere documenten afleveren die niet vlekkerig worden of vervagen.

  • Print 450 pagina's conform ISO/IEC 24711
  • Originele Brother inkt van hoge kwaliteit
  • Voorkomt verspilling en afdrukproblemen, waardoor u papier, tijd en geld bespaart

Overzicht

Verkrijgbaar in andere kleuren:
LC-1100C – cyaan
LC-1100M – magenta
LC-1100Y – geel

"Met de LC-1100BK inktcartridge hoeft u niet in te boeten aan kwaliteit. De LC-1100BK cartridge is vakkundig ontworpen om naadloos samen te werken met uw Brother printer en biedt u keer op keer resultaten van de hoogste kwaliteit.

Aangezien u de zwarte inktcartridge meestal meer gebruikt dan uw andere cartridges, kan het zijn dat u deze vaker moet vervangen. Hoewel het gebruik van goedkopere, merkloze cartridges u geld kan besparen op de korte termijn, kunnen deze vaak inferieure producten leiden tot tal van afdrukproblemen en zelfs schade aan uw apparaat berokkenen – is dit het risico wel waard? Zorg dus dat u niet zonder inkt komt te zitten en bestel deze LC-1100BK inktcartridge vandaag.

Door te kiezen voor een originele LC-1100BK inktcartridge zorgt u ervoor dat uw printer op zijn best blijft presteren en dat uw garantie geldig blijf.