Toegevoegd aan mandje

Originele Brother LC-1000HYBK zwarte inktcartridge met hoge capaciteit

Brother LC-1000HYBK zwarte inktcartridge met hoge capaciteit. Print 950 pagina's.

Deze  LC-1000HYBK inktcartridge met hoge capaciteit is te gebruiken met een groot aantal Brother printers. Omdat dit een origineel, vakkundig getest en ontworpen Brother product is, kunt u er zeker van zijn dat u de best mogelijke afdrukkwaliteit behaalt.

  • Print 950 pagina's conform ISO/IEC 24711
  • Originele Brother inkt van hoge kwaliteit
  • Voorkomt verspilling en afdrukproblemen, waardoor u papier, tijd en geld bespaart

Overzicht

Vertrouw wanneer het tijd is om de inkt van uw printer te vervangen op de Brother LC-1000HYBK inktcartridge met hoge capaciteit, zodat u zeker bent dat uw printer optimaal blijft presteren en uw afdrukken kristalhelder blijven.

U gebruikt zwarte inkt meer dan andere kleuren, daardoor is het belangrijk dat u beschikt over de best mogelijke afdrukkwaliteit. DIt doet u door de LC-1000HYBK te kopen.

Het kan soms verleidelijk zijn om goedkopere, merkloze verbruiksartikelen te kopen, maar onthoud wel dat navulcartridges en andere goedkope inktcartridges niet alleen de kwaliteit van uw afdrukken kunnen beïnvloeden, maar ook blijvende schade aan uw printer kunnen veroorzaken en daardoor invloed kan hebben op uw garantie.

Deze originele LC-1000HYBK inktcartridge met hoge capaciteit zorgt ervoor dat uw apparaat optimaal blijft presteren. U krijgt meer waar voor uw geld op de lange termijn en keer op keer indrukwekkende resultaten.