Originele Brother LC-1000C cyaan inktcartridge

Brother LC-1000C cyaan inktcartridge. Print 400 pagina's.

€ 19,48 incl. btw

€ 16,10 excl. btw

Op voorraad

Nu bestellen voor levering binnen 5 werkdagen
+

Print 400 pagina's conform ISO/IEC 24711 bij 5% dekking

Originele Brother inkt van hoge kwaliteit

Voorkomt verspilling en afdrukproblemen, waardoor u papier, tijd en geld bespaart

Productinformatie

LC1000C_main

  • Print 400 pagina's conform ISO/IEC 24711 bij 5% dekking
  • Originele Brother inkt van hoge kwaliteit
  • Voorkomt verspilling en afdrukproblemen, waardoor u papier, tijd en geld bespaart

Beschrijving

Deze  inktcartridge LC-1000C is compatibel met een groot aantal van onze printers. En omdat dit een origineel, vakkundig getest en ontworpen Brother-product is, bent u verzekerd van de best mogelijke kwaliteit afdrukken.

Brother houdt rekening met de milieu-impact van cartridges in elke levensfase. Dit resulteert in minder afvalproductie. Al onze apparaten en cartridges worden geproduceerd om het milieu zo min mogelijk te belasten.

Originele Brother LC-1000C  inktcartridge – Iedere keer de moeite waard

Meer over dit product...

Verkrijgbaar in andere kleuren:

LC-1000BK – zwart
LC-1000M – magenta
LC-1000Y – geel

 

Wanneer de inkt van uw printer vervangen moet worden, dan kunt u het beste vertrouwen op de Brother LC-1000C inktcartridge, zodat u zeker bent dat uw printer optimaal blijft presteren en uw afdrukken altijd haarscherp en kristalhelder zijn.

De hoogwaardige printkwaliteit van de LC-1000C cyaan is te danken aan het aan de speciale printkoppen, die garant staan voor vloeiende en scherpe afdrukken.

Het kan soms verleidelijk zijn om goedkopere, merkloze verbruiksartikelen te kopen, maar onthoud wel dat navulcartridges en andere goedkope printcartridges niet alleen de kwaliteit van uw afdrukken kunnen beïnvloeden, maar ook uw garantie kunnen teniet doen en blijvende schade aan uw printer kunnen veroorzaken.

Deze originele LC-1000C inktcartridge zorgt ervoor dat uw apparaat optimaal blijft presteren. U krijgt meer waar voor uw geld op de lange termijn en keer op keer indrukwekkende resultaten.

Terug naar boven