Originele Brother LC-1000BK zwarte inktcartridge

Brother LC-1000BK zwarte inktcartridge. Print 500 pagina's.

€ 35,34 incl. btw

€ 29,21 excl. btw

Neem contact op met Brother voor de laatste beschikbaarheidsinformatie
Niet op voorraad

Print 500 pagina's conform ISO/IEC 24711 bij 5% dekking

Originele Brother inkt van hoge kwaliteit

Voorkomt verspilling en afdrukproblemen, waardoor u papier, tijd en geld bespaart

Productinformatie

LC1000BK_main

  • Print 500 pagina's conform ISO/IEC 24711 bij 5% dekking
  • Originele Brother inkt van hoge kwaliteit
  • Voorkomt verspilling en afdrukproblemen, waardoor u papier, tijd en geld bespaart

Beschrijving

Deze LC-1000BK inktcartridge is te gebruiken in combinatie met een groot aantal van onze printers. En omdat dit een origineel, vakkundig getest en ontworpen Brother-product is, kunt u er zeker van zijn dat u de best mogelijke resultenten behaald.

Brother houdt rekening met de milieu-impact van cartridges in elke levensfase van het product. Dit resulteert in minder afvalproductie. Al onze apparaten en cartridges worden geproduceerd om het milieu zo min mogelijk te belasten.

Originele Brother LC-1000BK inktcartridge – Iedere keer de moeite waard

Meer over dit product...

Verkrijgbaar in andere kleuren:
LC-1000C – cyaan
LC-1000M – magenta
LC-1000Y – geel

Vertrouw wanneer het tijd is om de inkt van uw printer te vervangen op de Brother LC-1000BK inktcartridge, zodat u zeker bent dat uw printer optimaal blijft presteren en uw afdrukken kristalhelder blijven.

U gebruikt de zwarte inkt meer dan de andere kleuren en u kunt ervoor zorgen dat u de best mogelijke afdrukkwaliteit krijgt door de LC-1000BK te kopen.

Het kan soms verleidelijk zijn om goedkopere, merkloze verbruiksartikelen te kopen, maar onthoud wel dat navulcartridges en andere goedkope printcartridges niet alleen de kwaliteit van uw afdrukken kunnen beïnvloeden, maar ook uw garantie  teniet kunnen doen en blijvende schade aan uw printer kunnen veroorzaken.

Deze originele LC-1000BK inktcartridge zorgt ervoor dat uw printer optimaal blijft presteren. U krijgt meer waar voor uw geld op de lange termijn en keer op keer indrukwekkende resultaten.
Terug naar boven