Toegevoegd aan mandje

Originele Brother HC-05BK inktcartridge

Brother HC-05BK zwarte inktcartridge met ultra hoge capaciteit. Print 30.000 pagina's.

€ 383,86 incl. btw € 317,24 excl. btw

Op voorraad

Met een afdrukcapaciteit van 30.000 pagina's biedt de HC-05BK zwarte inktcartridge met ultra hoge capaciteit een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Deze inkt met hoge capaciteit is ontwikkeld om veel langer mee te gaan dan een standaardcartridge zonder dat het ten kosten gaat van de kwaliteit.

  • Print 30.000 pagina's conform ISO/IEC 24711
  • Originele Brother inkt van hoge kwaliteit
  • Voorkomt verspilling en afdrukproblemen, waardoor u papier, tijd en geld bespaart

Overzicht


Zorg voor maximale afdrukcapaciteit met deze HC-05BKzwarte inktcartridge met ultra hoge capaciteit is perfect afgestemd op uw Brother printer en zorgt ervoor dat uw documenten helder en net worden afgedrukt. Het resultaat? Een eindproduct waarmee u indruk maakt.

Hoewel het gebruik van goedkopere, merkloze cartridges u op korte termijn geld kan besparen, zijn deze producten vaak niet goed afgestemd op uw Brother printer. Dit kan leiden tot tal van afdrukproblemen en zelfs schade aan uw apparaat toebrengen – dus waarom het risico nemen?

Door te kiezen voor deze originele HC-05BK inktcartridge, zorgt u ervoor dat uw printer topprestaties blijft leveren en dat elke garantie die u hebt geldig blijft.