Toegevoegd aan mandje

Originele Brother LC-980VALBP inktcartridge voordeelverpakking.

Brother LC-980VALBP inktcartridges voordeelverpakking zwart, cyaan, magenta en geel. Elke cartridge print 260 pagina's. Elke zwarte cartridge print 300 bladzijden; de kleurencartridges printen elk 260 bladzijden.

€ 59,08 incl. btw € 48,83 excl. btw

Zorg ervoor dat het vervangen van uw originele Brother inktcartridges soepel, zorgeloos en betaalbaar verloopt en kies voor de LC-980VALBP voordeelverpakking. De verpakking bevat LC-980 cartridges in zwart, cyaan, geel en magenta. Deze zijn ontworpen zodat u het maximale uit uw Brother printer kunt halen.

Brother houdt rekening met de milieu-impact van cartridges in elke levensfase van het product. Dit resulteert in minder afvalproductie. Al onze apparaten en cartridges worden geproduceerd om het milieu zo min mogelijk te belasten.

Originele Brother LC-980VALBP inktcartridges – Iedere keer de moeite waard

  • Zwarte cartridge print 300 pagina's en cyaan, magenta en gele cartridge printen elk 260 pagina's (ISO/IEC 24711)
  • Hoogwaardige originele Brother inktcartridges in een voordeelverpakking
  • Voordeliger dan losse inktcartridges, waardoor uw kosten per pagina worden verlaagd
  • Originele Brother inktcartridges zijn uitgebreid getest zodat elke afdruk perfecte resultaten oplevert
  • Met het gebruik van deze originele Brother LC-980 inktcartridges is uw garantie verzekerd

Overzicht

Verkrijgbaar in andere kleuren:

LC-980C - cyaan
LC-980M - magenta
LC-980Y - geel
LC-980BK - zwart

 

De LC-980BK, LC-980C, LC-980M en LC-980Y inktcartridges in deze LC-980VALBP voordeelverpakking zijn vakkundig ontworpen om naadloos samen te werken met uw Brother printer en biedt u keer op keer de best mogelijke afdrukresultaten van de hoogste kwaliteit.

Hoewel het gebruik van goedkopere, merkloze cartridges u op korte termijn geld kan besparen, zijn deze producten vaak niet goed afgestemd op uw Brother printer. Dit kan leiden tot tal van afdrukproblemen en zelfs schade aan uw apparaat toebrengen – dus waarom het risico nemen?

Door te kiezen voor deze originele LC-980VALBP inktcartridge voordeelverpakking probleemloos blijft werken, waardoor u op lange termijn voordeliger uit bent. Tevens heeft u de zekerheid dat u over een printer beschikt waar u altijd op kunt vertrouwen.