Toegevoegd aan mandje

Originele Brother LC-900VALBP inktcartridge voordeelverpakking.

Brother LC-900VALBP inktcartridges voordeelverpakking zwart, cyaan, magenta en geel. Elke cartridge print 400 pagina's.

Zorg ervoor dat het vervangen van uw originele Brother inktcartridges zo zorgeloos en betaalbaar mogelijk verloopt en koop deze LC-900VALBP voordeelverpakking. De verpakking bevat cartridges in zwart, cyaan, geel en magenta. Deze zijn allemaal ontworpen om u te helpen het beste uit uw Brother printer te halen.

  • Elke cartridge print 400 pagina's conform ISO/IEC 24711
  • Originele Brother inkt van hoge kwaliteit
  • Voorkomt verspilling en afdrukproblemen, waardoor u papier, tijd en geld bespaart

Overzicht

Verkrijgbaar in andere kleuren:

LC-900BK – zwart
LC-900C – cyaan
LC-900M – magenta
LC-900Y – geel

 

De LC-900BK, LC-900C, LC-900M en LC-900Y inktcartridges in deze LC-900VALBP voordeelverpakking zijn vakkundig ontworpen om naadloos samen te werken met uw Brother printer en bieden u keer op keer resultaten van de hoogste kwaliteit.

Hoewel het gebruik van goedkopere, merkloze cartridges u geld kan besparen op de korte termijn, zijn deze niet volledig afgestemd op uw printer. Het gebruik van niet-orginele cartridges leidt vaak tot afdrukproblemen of schade aan uw printer – dus waarom het risico nemen?

Door te kiezen voor deze originele LC-900VALBP inktcartridge voordeelverpakking zorgt u ervoor dat uw printer topprestaties blijft leveren en dat elke garantie die u hebt geldig blijft.

Toepassing