Originele Brother LC-422VAL voordeelverpakking inktcartridges

Brother LC-422VAL voordeelverpakking met inktcartridges zwart, cyaan, magenta en geel. Elke cartridge print 550 pagina’s.

€ 98,97 incl. btw

€ 81,79 excl. btw

Op voorraad

Nu bestellen voor levering binnen 5 werkdagen
+

EcoPro printabonnement

EcoProLogo 

Met een EcoPro abonnement worden tonercartridges automatisch bij u thuis bezorgd wanneer u ze nodig heeft. Meld u nu aan voor de gratis proefperiode!
Er zijn diverse abonnementen beschikbaar vanaf € 1,99 per maand.

 

Elke cartridge print 550 pagina's volgens ISO/IEC 24711

Originele Brother LC-422VAL inktcartridge voordeelverpakking

Voordeliger dan het aanschaffen van losse cartridges, waardoor u de printkosten per pagina kunt verlagen

Productinformatie

LC422VAL_main

Originele inktcartridges van Brother zijn uitvoerig getest zodat u altijd gegarandeerd bent van de beste kwaliteit, waardoor u tijd en geld bespaart

Het gebruik van deze originele Brother LC-422 inktcartridges biedt optimale prestaties en bescherming van uw printer

Kenmerken

  • Elke cartridge print 550 pagina's volgens ISO/IEC 24711
  • Originele Brother LC-422VAL inktcartridge voordeelverpakking
  • Voordeliger dan het aanschaffen van losse cartridges, waardoor u de printkosten per pagina kunt verlagen
  • Originele inktcartridges van Brother zijn uitvoerig getest zodat u altijd gegarandeerd bent van de beste kwaliteit, waardoor u tijd en geld bespaart
  • Het gebruik van deze originele Brother LC-422 inktcartridges biedt optimale prestaties en bescherming van uw printer

Beschrijving

Bent u op zoek naar cartridges waarmee u elke afdruk gegarandeerd bent van de beste kwaliteit en prestaties? De Brother LC-422VAL voordeelverpakking bevat een zwarte, cyaan, magenta en gele inktcartridge, waarmee u van de eerste tot de laatste print gegarandeerd bent van betrouwbare resultaten van topkwaliteit. Met dit pakket bent u voordelig uit dan wanneer u losse cartridges koopt en daarnaast heeft u ook direct alle kleuren in huis.

Bij het ontwerp van Brother inktcartridges is rekening gehouden met de impact op het milieu in elke fase van de levenscyclus, zodat het ontstaan van afvalproducten zoveel mogelijk wordt gereduceerd. Al onze apparaten en cartridges zijn geproduceerd op een manier die zo min mogelijk invloed heeft op onze leefomgeving. 
 
Originele Brother LC-422VAL inktcartridge - altijd de moeite waard

Toepassing

Toon meer +
Toon minder -

Meer over dit product...

 
MultiPack convenience

Meerdere cartridges in één  voordeelverpakking

Koop meerdere cartridges in één voordelig pakket. U bespaart niet alleen  geld, maar profiteert ook van het gemak van het aankopen van meerdere cartridges in één keer. 

Reliability and Quality Assurance

Optimale prestaties en betrouwbaarheid

De ‘Colour Rich Innobella’ technologie van Brother zorgt voor spectaculaire kleuren en mooie, levendige fotoprints. Brother Innobella inkt is zorgvuldig samengesteld voor optimale werking en voorkomt verstopping van de printkop. Dit zorgt voor betrouwbare resultaten en een langere levensduur van uw Brother printer.

Guaranteed to Work

Gegarandeerde kwaliteit

Brother inktcartridges staan garant voor een superieure afdrukkwaliteit. Door het gebruik van originele Brother verbruiksartikelen, beschermt u uw Brother printer ook tegen mogelijke schade die niet-originele, inferieure inktcartridge kunnen toebrengen. U bent daarnaast altijd verzekerd van optimale prestaties en betrouwbaarheid.

Performance Tested

Professionele resultaten

Brother Innobella inkt en papier zijn lichtbestendig, waardoor afdrukken bij langdurige blootstelling aan licht niet vervagen. Met originele Brother inktcartridges bent u altijd verzekerd van optimale prestaties en professionele resultaten.

support at your side

‘At your side’

Bij gebruik van originele Brother verbruiksartikelen is de garantie van uw printer gewaarborgd. Brother staat volledig ‘At your side’ en u kunt rekenen op een uitstekende verkoopondersteuning en klantenservice, zowel voor als na aankoop van uw product.

 
brotherearthlogo

Milieu en recycling

Alle Brother cartridges zijn ontworpen met als uitgangspunt om het milieu zo min mogelijk te belasten. Daarnaast bieden wij klanten de mogelijkheid om producten aan het einde van de levensduur gratis naar ons op te sturen voor recycling.

 
Authenticity

Authenticiteit van printbenodigdheden

Originele Brother cartridges bevatten altijd een holografisch beveiligingslabel. Wees alert of er niet met de verpakking of het beveiligingslabel is geknoeid. Het hologram-beveiligingslabel kan worden geverifieerd via het unieke 7-cijferige ID-nummer. Ga hiervoor naar: www.brother.com/id 

Terug naar boven