Toegevoegd aan mandje

Originele Brother LC-3219XLVALBP inktcartridge voordeelverpakking.

Brother LC-3219XLVALBP inktcartridges voordeelverpakking zwart, cyaan, magenta en geel. De zwarte cartridge print 3.000 pagina's en elke kleurencartridge print 1.500 pagina’s

€ 144,74 incl. btw € 119,62 excl. btw

Zorg ervoor dat het vervangen van uw originele Brother inktcartridges soepel, zorgeloos en betaalbaar verloopt en kies voor de LC-3219XLVALBP voordeelverpakking. Deze verpakking bevat cartridges in zwart, cyaan, geel en magenta. Deze zijn ontworpen zodat u het maximale uit uw Brother printer kunt halen.

Brother houdt rekening met de milieu-impact van cartridges in elke levensfase. Dit resulteert in minder afvalproductie. Al onze apparaten en cartridges worden geproduceerd om het milieu zo min mogelijk te belasten.

Originele Brother LC-3219XLVALBP  hoge capaciteit inktcartridges – Iedere keer de moeite waard

  • Zwarte cartridge print 3.000 pagina's en cyaan, magenta en gele cartridge printen elk 1.500 pagina's (ISO/IEC 24711)
  • Hoogwaardige originele Brother hoge capaciteit inktcartridges in een voordeelverpakking
  • Voordeliger dan losse inktcartridges, waardoor uw kosten per pagina worden verlaagd
  • Originele Brother inktcartridges zijn uitgebreid getest zodat elke afdruk perfecte resultaten oplevert
  • Met het gebruik van deze originele Brother LC-3219XL inktcartridges is uw garantie verzekerd

Overzicht

Verkrijgbaar in andere kleuren:

LC-3219XLBK – zwart
LC-3219XLC – cyaan
LC-3219XLM – magenta
LC-3219XLY - geel

 

De LC-3219XLBK, LC-3219XLC, LC-3219XLM en LC-3219XLY inktcartridges in deze LC-3219XLVALBP voordeelverpakking zijn vakkundig ontworpen om naadloos samen te werken met uw Brother printer en biedt u keer op keer de best mogelijke afdrukresultaten van de hoogste kwaliteit.

Hoewel het gebruik van goedkopere, merkloze cartridges u op korte termijn geld kan besparen, zijn deze producten vaak niet goed afgestemd op uw Brother printer. Dit kan leiden tot tal van afdrukproblemen en zelfs schade aan uw apparaat toebrengen – dus waarom het risico nemen?

Door te kiezen voor deze originele LC-3219XLVALBP inktcartridge voordeelverpakking probleemloos blijft werken, waardoor u op lange termijn voordeliger uit bent. Tevens heeft u de zekerheid dat u over een printer beschikt waar u altijd op kunt vertrouwen.

Toepassing