Toegevoegd aan mandje

Originele Brother LC-223VALBP inktcartridge

Brother LC-223VALBP inktcartridge voordeelverpakking zwart, cyaan, magenta en geel. Elke cartridge print 550 pagina's.

€ 85,53 incl. btw € 70,69 excl. btw

Zorg ervoor dat het vervangen van uw originele Brother inktcartridges zo zorgeloos en betaalbaar mogelijk verloopt en koop deze LC-223VALBP voordeelverpakking. Deze verpakking bevat LC-223 cartridges in zwart, cyaan, geel en magenta. Deze werden allemaal ontworpen om u te helpen het beste uit uw Brother printer te halen.

  • Elke cartridge print 550 pagina's conform ISO/IEC 24711
  • Originele Brother inkt van hoge kwaliteit
  • Voorkomt verspilling en afdrukproblemen, waardoor u papier, tijd en geld bespaart

Overzicht

Verkrijgbaar in andere kleuren:

LC-223BK – zwart
LC-223C – cyaan
LC-223M – magenta
LC-223Y – geel

 

De LC-223K, LC-223C, LC-223M en LC-223Y inktcartridges in deze LC-223VALBP voordeelverpakking werden vakkundig ontworpen om naadloos samen te werken met uw Brother printers en bieden u keer op keer resultaten van de hoogste kwaliteit.

Hoewel het gebruik van goedkopere, merkloze cartridges u geld kan besparen op de korte termijn, zijn deze producten vaak niet perfect afgestemd op uw apparaat.  Dit kan leiden tot afdrukproblemen en zelfs schade aan uw printer berokkenen – dus waarom het risico nemen?

Door te kiezen voor deze originele LC-223VALBP inktcartridge voordeelverpakking zorgt u ervoor dat uw printer op zijn best blijft presteren en dat elke garantie die u hebt geldig blijft.

Toepassing