Toegevoegd aan mandje

Originele Brother LC-221VALBP inktcartridge voordeelverpakking

Brother LC-221VALBP inktcartridge zwart, cyaan, magenta en geel voordeelverpakking. Elke cartridge print 260 pagina's.

€ 59,33 incl. btw € 49,03 excl. btw

Op voorraad

Zorg ervoor dat het vervangen van uw originele Brother inktcartridges soepel, zorgeloos en betaalbaar verloopt en kies voor de LC-221VALBP voordeelverpakking. De verpakking bevat LC-221 cartridges in zwart, cyaan, geel en magenta. Deze zijn ontworpen zodat u het maximale uit uw Brother printer kunt halen.

  • Print 260 pagina's conform ISO/IEC 24711
  • Originele Brother inkt van hoge kwaliteit
  • Voorkomt verspilling en afdrukproblemen, waardoor u papier, tijd en geld bespaart

Overzicht

De LC-221BK, LC-221C, LC-221M en LC-221Y inktcartridges in deze LC-221VALBP voordeelverpakking zijn vakkundig ontworpen om naadloos samen te werken met uw Brother printer en biedt u keer op keer de best mogelijke afdrukresultaten van de hoogste kwaliteit.

Hoewel het gebruik van goedkopere, merkloze cartridges u op korte termijn geld kan besparen, zijn deze producten vaak niet goed afgestemd op uw Brother printer. Dit kan leiden tot tal van afdrukproblemen en zelfs schade aan uw apparaat toebrengen – dus waarom het risico nemen?

Door te kiezen voor deze originele LC-221VALBP inktcartridge voordeelverpakking probleemloos blijft werken, waardoor u op lange termijn voordeliger uit bent. Tevens heeft u de zekerheid dat u over een printer beschikt waar u altijd op kunt vertrouwen.