Toegevoegd aan mandje

Originele Brother LC-123VALBP inktcartridge

Brother LC-123VALBP inktcartridges zwart, cyaan, magenta en geel. Elke cartridge print 600 pagina's.

€ 91,77 incl. btw € 75,84 excl. btw

De vakkundig ontworpen Brother LC-123VALBP inktcartridge werkt perfect samen met een breed assortiment aan Brother printers. Deze inktcartridge helpt uw afdrukkosten te verlagen en levert tegelijk uitzonderlijke resultaten. Of het nu thuis of in een klein kantoor werkt, u geniet van rijkere en scherpere kleuren die niet vervagen.

  • Elke cartridge print 600 pagina's conform ISO/IEC 24711
  • Originele Brother inkt van hoge kwaliteit
  • Voorkomt verspilling en afdrukproblemen, waardoor u papier, tijd en geld bespaart

Overzicht

Verkrijgbaar in andere kleuren:

LC-123BK – zwart
LC-123C – cyaan
LC-123M – magenta
LC-123Y – geel

 

Vertrouw wanneer het tijd is om de inkt van uw printer te vervangen op de Brother LC-123VALBP inktcartridge voordeelverpakking, zodat u zeker bent dat uw printer optimaal blijft presteren en uw afdrukken kristalhelder blijven.

Het kan soms verleidelijk zijn om goedkopere, merkloze verbruiksartikelen te kopen, maar onthoud wel dat navulcartridges en andere goedkope printcartridges niet alleen de kwaliteit van uw afdrukken kunnen beïnvloeden, maar ook blijvende schade aan uw printer kunnen veroorzaken.

Deze originele LC-123VALBP inktcartridge voordeelverpakking in zwart, cyaan, magenta en geel zorgt ervoor dat uw printer optimaal blijft presteren. U krijgt meer waar voor uw geld op de lange termijn en keer op keer indrukwekkende resultaten.

Toepassing