Toegevoegd aan mandje

Originele Brother LC-123VALBP inktcartridge

Brother LC-123VALBP inktcartridges zwart, cyaan, magenta en geel. Elke cartridge print 600 pagina's.

€ 91,77 incl. btw € 75,84 excl. btw

De vakkundig ontworpen Brother LC-123VALBP inktcartridge werkt perfect samen met een breed assortiment aan Brother printers. Deze inktcartridge helpt uw afdrukkosten te verlagen en levert tegelijk uitzonderlijke resultaten. Of het nu thuis of in een klein kantoor werkt, u geniet van rijkere en scherpere kleuren die niet vervagen.

Brother houdt rekening met de milieu-impact van cartridges in elke levensfase. Dit resulteert in minder afvalproductie. Al onze apparaten en cartridges worden geproduceerd om het milieu zo min mogelijk te belasten.

Originele Brother LC-123VALBP  inktcartridges – Iedere keer de moeite waard

  • Elke cartridge print 600 pagina's (ISO/IEC 24711)
  • Hoogwaardige originele Brother inktcartridges in een voordeelverpakking
  • Voordeliger dan losse inktcartridges, waardoor de kosten per pagina worden verlaagd
  • Originele Brother inktcartridges zijn uitgebreid getest zodat elke afdruk perfecte resultaten oplevert
  • Met het gebruik van deze originele Brother LC-123 inktcartridges is uw garantie verzekerd

Overzicht

Verkrijgbaar in andere kleuren:

LC-123BK – zwart
LC-123C – cyaan
LC-123M – magenta
LC-123Y – geel

 

Vertrouw wanneer het tijd is om de inkt van uw printer te vervangen op de Brother LC-123VALBP inktcartridge voordeelverpakking, zodat u zeker bent dat uw printer optimaal blijft presteren en uw afdrukken kristalhelder blijven.

Het kan soms verleidelijk zijn om goedkopere, merkloze verbruiksartikelen te kopen, maar onthoud wel dat navulcartridges en andere goedkope printcartridges niet alleen de kwaliteit van uw afdrukken kunnen beïnvloeden, maar ook blijvende schade aan uw printer kunnen veroorzaken.

Deze originele LC-123VALBP inktcartridge voordeelverpakking in zwart, cyaan, magenta en geel zorgt ervoor dat uw printer optimaal blijft presteren. U krijgt meer waar voor uw geld op de lange termijn en keer op keer indrukwekkende resultaten.

Toepassing