Toegevoegd aan mandje

All-in-5B

5 jaar All-in Servicecontract

Beschrijving

Brother levert al jaren producten met een uitstekende kwaliteit. Elk product wordt geleverd inclusief twee jaar fabrieksgarantie en bij sommige producten wordt het eerste jaar zelfs vervangen door een gratis On-Site of Pickup & Return service. Aangezien een storing echter nooit volkomen uit te sluiten is en wij u graag optimaal willen helpen, levert Brother diverse service uitbreidingen.

All-in Servicecontract*
Brother biedt de mogelijkheid een volledig All-in servicecontract af te sluiten met een response tijd van 12 werkuren (voor contracten afgesloten na 1 juni 2006). Dit contract zorgt ervoor dat, voor een periode van vijf jaar vanaf de aankoop, in geval van een storing** de volgende werkdag (NBD, Next Business Day) een monteur van Brother op uw locatie het probleem komt verhelpen. Wanneer een storing niet ter plaatse kan worden opgelost, wordt een vervangend apparaat in bruikleen geplaatst. Tevens omvat het All-in contract éénmaal per jaar preventief onderhoud inclusief alle benodigde onderdelen. Het contract wordt jaarlijks gefactureerd en afgesloten voor een periode van vijf jaar met een opzegtermijn van drie maanden. Voorrijkosten, arbeidsloon en onderdelen zijn volledig inbegrepen.

 

Tarieven
Voor de tarieven en verdere informatie van de service uitbreidingen en bij welke Brother producten deze te verkrijgen zijn, verwijzen wij u naar de verkoopprijslijst, te vinden op onze website: brother.nl/servicepakketten

 

* dekking is voor het vasteland van Nederland plus Texel
** erkend door de Brother Support afdeling en voor 12:00 uur aangemeld

Terug naar boven