SecurePrint+

Belangrijke documenten beveiligen via een NFC ID-kaart of PIN-code. Verkrijgbaar vanaf € 249, excl. btw

Beschrijving

Beveilig belangrijke documenten binnen uw bedrijf of organisatie d.m.v. een NFC ID-kaart of PIN-code. Via de NFC-kaarlezer of het grote LCD touchscreen kunnen printopdrachten door de rechtmatige gebruiker worden vrijgegeven en afgedrukt, waardoor privacygevoelige data niet in verkeerde handen kan vallen.

 

Meer info >

Toepassing

Toon meer +
Toon minder -

Meer over dit product...

Een eenvoudige manier om documenten effectief te beveiligen

Met SecurePrint+ biedt Brother de mogelijkheid om het afdrukken van documenten te beveiligen. De printopdracht wordt naar de printer gestuurd en pas afgedrukt als de geautoriseerde gebruiker deze vrijgeeft d.m.v. een NFC ID-kaart of PIN-code. De modellen met SecurePrint+ beschikken over een ingebouwde NFC-kaartlezer, waardoor er geen externe kaartlezer nodig is. In de meeste gevallen kunnen reeds bestaande NFC ID-kaarten worden geïntegreerd voor het beveiligd afdrukken van documenten.

Beschermen van privacygevoelige informatie

SecurePrint+ is ideaal voor bedrijven of organisaties die werken met privacy- of bedrijfsgevoelige informatie en niet beschikken over een geavanceerde Printmanagement oplossing met beveiligingsopties. Om te kunnen garanderen dat deze data niet in handen valt van niet-geautoriseerde medewerkers of bezoekers, biedt SecurePrint+ een relatief eenvoudige maar zeer effectieve beveiliging.
Terug naar boven