PA-CU-004 Snijmechanisme voor TJ-serie

Automatische snijmechanisme voor het maken van labels op de gewenste lengte. Optionele accessoire voor geschikte industriële TJ labelprinters.

€ 624,74 incl. btw

€ 516,31 excl. btw

Maak labels van verschillende lengtes met doorlopende labelrollen

Professionele afwerking met zuivere snijranden

Optionele accessoire door specialist te installeren

Productinformatie

Brother PALP005 peeler accessory for TJ printers with transparent background - front

 

Kenmerken

  • Maak labels van verschillende lengtes met doorlopende labelrollen
  • Professionele afwerking met zuivere snijranden
  • Optionele accessoire door specialist te installeren
  •  

Beschrijving

Met het PA-CU-004 snijmechanisme maakt u labels op precies de gewenste maat, die vervolgens gemakkelijk gebruikt kunnen worden in het productieproces. Het automatische snijmechanisme verhoogt de efficiëntie en zorgt keer op keer voor een mooie, zuivere snijranden en een professionele afwerking. Maak gebruik van doorlopende labelrollen voor optimale flexibiliteit en creëer eenvoudig labels op maat voor elke toepassing. Het snijmechanisme is een optionele accessoire voor geschikte industriële TJ labelprinters en kan door een specialist geïnstalleerd worden.

Toepassing

Toon meer +
Toon minder -

Meer over dit product...

PACU004 accessory attached to Brother TJ printer

Creëer het perfecte label

Met het optionele PA-CU-004 snijmechanisme bepaald de gebruiker zelf de exacte lengte van het label. Met gebruik van een doorlopende labelrol en een industriële TJ labelprinter, is het mogelijk om  labels te printen die precies voldoen aan de gestelde eisen. De automatische snijfunctie is essentiële bij het afdrukken van grote batches labels en zorgt voor een enorme efficiëntieslag binnen de workflow.  

Efficiënt labels printen
Het snijmechanisme is perfect geschikt voor labeltaken waar een op maat gemaakt label vereist. Daarnaast kunnen werkzaamheden efficiënter worden uitgevoerd, door voor elk project het perfecte label te creëren en automatisch op de juiste maat te snijden. Verbeter de productiviteit en professionaliseer labeltaken binnen diverse sectoren zoals magazijnen, logistiek en productie faciliteiten.

Dit snijmechanisme kan door een specialist worden geïnstalleerd.

Terug naar boven