1. Home
  2. Promoties
  3. QL labelprinters

Brother QL labelprinters

De compacte labelprinters van Brother zijn speciaal ontworpen voor kleine en grote bedrijven. Creëer zelf professionele labels op diverse formaten voor postpakketten, naambatches, prijskaarten, medicatie labels en vele andere bedrijfsmatige toepassingen.

Er is keuze uit diverse professionele modellen, met bekabelde of draadloze verbinding voor printen via PC, laptop of smartphone.

Nu tijdelijk extra voordelig met kortingen tot wel 30%!

Reseller overzicht

ql actiemodellen

Bekijk de actiemodellen

Brother heeft een breed assortiment labelprinters met specifieke eigenschappen. Kies voor een model met een draadloze aansluiting, zwart/rood print, stand-alone functie of een labelprinter die extra brede verzendlabels kan afdrukken. U krijgt nu tot wel 30% korting op de actiemodellen!

 

Actiemodellen
ql toepassingen

Ontworpen voor diverse branches

De QL labelprinters zijn vanwege de flexibele mogelijkheden zeer geschikt voor onder meer kantoren, facilitaire zaken, postkamers, magazijnen, winkels, levensmiddelen- en medische industrie en nog vele andere bedrijfstakken.

 

Toepassingen
Person printing wirelessly from their smartphone

Mobiel printen via app

Draadloos labels printen van waar u maar wilt **. Met één druk op de knop van uw laptop of tik op uw smartphone maakt u snel en eenvoudig labels voor diverse toepassingen.

Download de iPrint&Label app uit de App Store of via Google Play

 

Labelprinters zijn handig voor het maken van adresstickers, productlabels en andere etiketten. De meeste labelprinters kunnen in één kleur afdrukken en zijn doorgaans niet mobiel inzetbaar. Brother's nieuwe QL-820NWB is een uitzondering op die regel. Dankzij zijn ingebouwde accu en wifi-toegang is de printer gemakkelijk met meerdere mensen te delen, en daarnaast kan deze printer in twee kleuren afdrukken.

 

Lees het artikel                         Bekijk alle Brother QL labelprinters