1. Home
  2. Promoties
  3. QL labelprinters

Brother QL labelprinters

Met de QL labelprinters van Brother creëert u zelf professionele labels voor een brede reeks toepassingen.

Met de modellen uit de QL-800 serie maakt u zelfs opvallende labels in zwart en rood! Of het nu gaat om het labelen van poststukken, vertrouwelijke bestanden of ordners, de labelprinter van Brother maken het verschil voor uw bedrijf.

Profiteer nu van extra voordeel tot wel 33% korting!

Reseller overzicht

Verkrijgbaar bij:

Labels on work IDs

Labels printen in zwart & rood

Maak labels voor vermelding van voedselallergenen, urgente poststukken, vertrouwelijke bestanden of interne voorzieningen zoals bewegwijzering of waarschuwingslabels, met onze opvallende zwart/rode labels * Deze duidelijke labels kunnen een werkelijk verschil maken voor uw bedrijf.

Labels on folders and stationery

Doorlopende labels afdrukken

Met onze doorlopende labelrollen kunt u zelf labels op maat maken tot een meter lengte. Of het nu gaat om archiefwerkzaamheden, post versturen of het maken van bewegwijzering, met deze flexibele oplossing print u elk label precies op de juiste maat en vermijd u onnodige verspilling.

Person printing wirelessly from their smartphone

Mobiel printen via app

Draadloos labels printen van waar u maar wilt **. Met één druk op de knop van uw laptop of tik op uw smartphone maakt u snel en eenvoudig labels voor diverse toepassingen.

Download de iPrint&Label app uit de App Store of via Google Play

 

Labelprinters zijn handig voor het maken van adresstickers, productlabels en andere etiketten. De meeste labelprinters kunnen in één kleur afdrukken en zijn doorgaans niet mobiel inzetbaar. Brother's nieuwe QL-820NWB is een uitzondering op die regel. Dankzij zijn ingebouwde accu en wifi-toegang is de printer gemakkelijk met meerdere mensen te delen, en daarnaast kan deze printer in twee kleuren afdrukken.

 

Lees het artikel                         Bekijk alle Brother QL labelprinters