1. Home
 2. Promoties
 3. Cashback
 4. Actie voorwaarden
actievoorwaarden

Actie voorwaarden

 

Terug naar de actiepagina

Algemene voorwaarden Brother International (Nederland) B.V. Cashback promotie

  


Cashback promotie


Koop tussen 1 en 30 juni 2018 de in aanmerking komende Brother printer(s) en krijg het onderstaande bedrag retour. De printer(s) die in aanmerking komen voor deze Cashback promotie met het bijbehorende retour bedrag (inclusief BTW) zijn:


 • MFC-J5930DW / € 50,00
 • MFC-J6935DW / € 75,00
 • HL-L9310CDW / € 150,00
 • HL-L9310CDWT / € 150,00
 • HL-L9310CDWTSP / € 150,00
 • MFC-L8900CDW / € 150,00
 • MFC-L9570CDW / € 250,00
 • MFC-L9570CDWT / € 250,00
 • MFC-L9570CDWTSP / € 250,00

 

Cashback voorwaarden

 1. Alleen volledige ingevulde formulieren die binnen 14 dagen na de aankoopdatum zijn ontvangen worden geaccepteerd.
 2. De sluitingsdatum voor het ontvangen van de benodigde claimformulieren is 14 juli 2018.
 3. Volledige en juist ingevulde claimformulieren moeten vergezeld van een kopie van het originele aankoopbewijs online ingediend worden via www.brother.nl/cashback of per post naar: Brother International (Nederland) B.V. Afdeling verkoop Postbus 600 1180 AP Amstelveen
 4. Het cashback bedrag wordt na validatie binnen 30 dagen via een bankoverschrijving naar u overgemaakt.
 5. Op uw aankoopbewijs moet minimaal de volgende informatie duidelijk vermeld zijn: dealer waar u het product gekocht heeft, datum van aankoop, naam van het gekochte Brother product en het aankoopbedrag. Wij houden ons het recht voor om een eventuele originele aankoopnota achteraf op te vragen.
 6. Deze actie is van toepassing op maximaal 6 printers per adres.
 7. De actie is alleen geldig indien op de factuur een Nederlands factuur- en afleveradres vermeld staat en indien de producten verkocht zijn door Brother International (Nederland) B.V. . Bij twijfel neem contact op met uw dealer.
 8. Brother International (Nederland) B.V. maakt alleen geld over naar een Nederlandse bankrekening, en is niet aansprakelijk voor eventuele transactiekosten in verband met het overschrijven van het geld.
 9. Wordt de Brother printer geretourneerd om welke reden dan ook dan heeft u geen recht meer op cashback en dient u het uitbetaalde bedrag direct terug te betalen.
 10. De minimale leeftijd voor deelname is 18 jaar met een vaste woon- of verblijfplaats in Nederland.
 11. De actie geldt uitsluitend voor eindgebruikers en niet voor dealers.
 12. Bij misbruik, fraude of manipulatie van de actievoorwaarden is Brother International (Nederland) B.V. gerechtigd u uit te sluiten.
 13. De cashback actie is strikt persoonlijk, niet-inwisselbaar voor andere goederen en/of diensten en niet overdraagbaar zonder schriftelijke toestemming van Brother International (Nederland) B.V. .
 14. Deze aanbieding geldt niet in combinatie met andere acties.
 15. Persoonlijke gegevens die tijdens deze promotie worden verzameld, worden verwerkt in overeenstemming met de hierop van toepassing zijnde lokale wet- en regelgeving ten aanzien van gegevensbescherming. U kunt ons te allen tijde verzoeken uw gegevens te veranderen, bijwerken, toelichten of verwijderen.
 16. Brother International (Nederland) B.V. accepteert geen verantwoordelijkheid voor verloren aanvragen.
 17. Brother International (Nederland) B.V. is op geen enkele manier verantwoordelijk voor kosten die U moet maken voor de aanvraag van de cashback.
 18. Aanvragen die na de sluitingsdatum worden ontvangen of die redelijkerwijs als onvolledig, onleesbaar of frauduleus kunnen worden beschouwd worden afgewezen.

 

Door aan deze promotie mee te doen, bevestigt u dat u deze voorwaarden hebt gelezen en begrepen, en dat u deze accepteert. Brother International (Nederland) B.V. behoudt zich het recht voor deze voorwaarden zonder voorafgaande kennisgeving te laten vervallen of te wijzigen in het geval van omstandigheden waarover Brother International (Nederland) B.V. redelijkerwijs geen controle heeft.

 


Bij vragen en/of opmerkingen over uw aanvraag van de cashback kunt u rechtstreeks contact opnemen met:

Brother International (Nederland) B.V.
E-mail
cashback@brother.nl
Telefoon 020 – 5451200