PJ-862 Mobiele thermische A4 printer met Bluetooth

Compacte, mobiele printer met 203 dpi printresolutie, USB-C en Bluetooth verbinding. Ideaal voor buitendienst medewerkers die onderweg of op locatie offertes, facturen en andere documenten moeten afdrukken.

€ 673,87 incl. btw

€ 556,92 excl. btw

USB Type-C en Bluetooth verbinding

Printresolutie van 203 dpi

Printsnelheid tot 13,5 ppm

Productinformatie

PJ862_main

Ondersteuning voor Android, Windows, Mac en Linux

Optionele hoge capaciteit Li-ion batterij voor het maken van afdrukken zonder netstroomfaciliteiten

Op maat samenstellen van uw mobiele printoplossing met de optioneel beschikbare auto montage kit, diverse batterijen of adapters en beschermhoezen

Eigenschappen

  • USB Type-C en Bluetooth verbinding
  • Printresolutie van 203 dpi
  • Printsnelheid tot 13,5 ppm
  • Ondersteuning voor Android, Windows, Mac en Linux
  • Optionele hoge capaciteit Li-ion batterij voor het maken van afdrukken zonder netstroomfaciliteiten
  • Op maat samenstellen van uw mobiele printoplossing met de optioneel beschikbare auto montage kit, diverse batterijen of adapters en beschermhoezen

Beschrijving

De PJ-862 geeft medewerkers in de verkoop en service buitendienst, de logistieke sector en openbare veiligheids- en hulpdiensten de mogelijkheid om onderweg of op locatie offertes, facturen en andere documenten te printen, waardoor ze werkzaamheden efficiënter en gestroomlijnder kunnen uitvoeren.

De mobiele printer is zeer compact en kan gemakkelijk worden meegenomen in een tas of koffer. Tevens kan dit model worden ingebouwd in voertuigen waarvoor diverse optionele accessoires beschikbaar zijn, zoals de auto montage kit en auto adapters. De PJ-862 ondersteunt standaard het versturen van printopdrachten via USB-C en Bluetooth, zodat werknemers in het veld flexibele verbindingsopties hebben. Omdat de optionele Li-ion batterij zorgt voor de voeding, kan de mobiele printer volledig draadloos worden gebruikt. De PJ-862 kan ook zonder batterij worden gevoed via de optionele AC netstroomadapter en auto adapters. Daarnaast kunnen beide type adapters en de optionele USB AC adapter worden gebruikt om de optionele Li-ion batterij op te laden.

Deze printer maakt gebruik van thermische printtechnologie, die bekend staat als zeer betrouwbaar en ongevoelig voor storingen omdat er geen inkt of toner aan te pas komt. Dankzij de hoge printresolutie van 203 x 200 dpi en de printsnelheid van 13,5 pagina's per minuut levert de printer snel scherpe, goed leesbare documenten.

De PJ-862 is te gebruiken met een brede range aan mobiele en desktopbesturingssystemen en kan eenvoudig worden geïntegreerd in eigen apps en software met behulp van de beschikbare SDK's (Software Development Kits). Daarnaast ondersteunt de mobiele A4 printer verschillende printertalen, waaronder ZPL2 emulatie.

Verbruiksartikelen en accessoires

Toon meer +
Toon minder -
Toon meer +
Toon minder -

Specificaties

Algemeen

Printertype Mono
Barcodesymbologieën Linear: Code39, Code93, Code128, ITF, UPC-A/E, EAN-8/13, UPC/EAN EXTENSION, GS1-128 (UCC/EAN-128), GS1 DataBar (RSS), MSI, Industrial 2of5, Standard 2of5, Industrial Mail Barcode, Postnet, 2D: PDF417/MicroPDF417, DataMatrix, Maxicode, QR Code/Micro QR Code, Aztec, GS1 Databar Composite
Flashgeheugen 64 MB
Max papierformaat A4
Geheugen 256MB RAM

Connectiviteit

Bluetooth Ver 5.2 (Classic, BLE)
Bluetooth-profielen SPP, OPP, HCRP (Bluetooth Classic), GATT (Bluetooth Low Energy), iAP
USB-poort Ver.2.0 (Full Speed). Type-C

Mobiele connectiviteit

Ondersteuning van Android V8 of recenter , iOS v11 of recenter

Afmetingen en gewichten

Apparaat afmeting (b x d x h) 255 x 55 x 30 mm
Apparaat gewicht 430 g

In de verpakking

Geleverd met USB kabel(Type A-Type C), Verkorte gebruikershandleiding, Reinigingsblad

Specificaties media

Types en formaten Papier en synthetisch materiaal. Volledige pagina’s: losse vellen, doorlopenderollen, geperforeerde rollen en kettingformulieren. Labels: losse labels en kettinglabels

Afdrukken

Afdruksnelheid A4 13.5 ppm pagina’s per minuut
Afdrukresolutie 203x200dpi
Bitmaplettertypen Gothic, Letter Gothic Bold, Helsinki, Brussels, San Diego, Brougham
Emulaties ESC/P-P, ESC/P_B, Raster_P, P-touch Template, ZPL2 emulation
Contour-/vectorlettertypen Gothic, Letter Gothic, Helsinki, Brussels

Garantie & voetnoten

Garantie Standaardgarantie - 3 jaar Carry-In
Toon meer +
Toon minder -

Ondersteuning

Vrouw zat aan een bureau op een laptop

Drivers en downloads

Download en installeer de nieuwste stuurprogramma's en software voor uw Brother-producten

Bekijk downloads
man zat op een bank bezig met een tablet

Handleidingen

Download de nieuwste handleidingen en gebruikershandleidingen voor uw Brother-producten

Handleidingen bekijken

Meer over dit product...

 

Onderweg hoge kwaliteit A4 afdrukken maken

De mobiele PJ printers van Brother bieden buitendienst medewerkers een betrouwbare manier om hoogwaardige A4 prints te maken, waar en wanneer dit nodig is. Er wordt gebruik gemaakt van thermisch printen, een technologie die bekend staat als de enige betrouwbare printtechnologie voor professionals in het veld. Omdat er geen inkt of toner aan te pas komt kan er tijdens het vervoeren geen lekkage of verstopping ontstaan. Daarnaast is het niet nodig om vervangende cartridges te kopen omdat het enige verbruiksartikel dat gebruikt wordt het thermisch papier is. Compact en lichtgewicht

De mobiele PJ printers zijn duurzame, professionele printers die dankzij het kleine formaat en het lichte ontwerp gemakkelijk in een computertas of koffer meegenomen kunnen worden voor gebruik op locatie. Daarnaast is het mogelijk om de mobiele printers in voertuigen te monteren voor gebruik onderweg.

Integratie met bestaande mobiele apps en software

Printen via een bestaande app of software was in het verleden nog weleens een struikelblok.

Brother biedt naast de standaard printer drivers voor Windows®, Mac en Linux, diverse SDK’s (Software Development Kits). Hiermee kunnen software ontwikkelaars snel en efficiënt printfuncties inbouwen in bestaande software oplossingen, of zelf nieuwe apps voor het afdrukken van documenten ontwikkelen.

Er zijn SDK's beschikbaar voor iOS, Android en Windows® besturingssystemen.

 

Ga voor meer informatie naar:

http://www.brother.nl/bdc

Bluetooth en USB verbinding

Dankzij de bekabelde en draadloze mogelijkheden kan er verbinding gemaakt worden met een brede range apparaten, zoals Android tablets en smartphones, of computers en laptops met Windows®, Mac en Linux besturingssystemen.

Gegevensoverdracht via Bluetooth is snel en veilig dankzij Bluetooth v5.2 en ondersteuning van SPP, OPP, HCRP (Bluetooth Classic), GATT (Bluetooth Low Energy) en IAP profielen.

Terug naar boven