PJ-763MFi

Thermische mobiele A4-printer met MFi ondersteuning

  • Citrix ready
  • iPrint&Scan compatibel
Print onderweg of op locatie offertes, facturen en rapporten met de compacte PJ-763MFi mobiele printer. Ideaal voor zowel dienstverlenende bedrijven met medewerkers in de buitendienst, als voor veiligheids- en hulpdiensten.

Kenmerken

  • Afdruksnelheid tot 8 ppm
  • Afdrukresolutie 300 x 300 dpi
  • Software Development Kit beschikbaar voor Android en iOS®
  • MFi(Made for iPhone/iPad) gecertificeerd
  • USB 2.0 Full Speed en Bluetooth
  • Gratis app iPrint&Scan voor Android en iOS®

Overzicht

Brother PJ-763MFi Thermische mobiele A4-printer met MFi ondersteuning

 

PJ mobiele printer (A4) - 300x300 dpi - 8 ppm - USB 2.0 - Bluetooth

 

Deze compacte en duurzame mobiele printer is de ideale printoplossing voor buitendienst medewerkers op het gebied van service, verkoop en logistiek. De printer is ook zeer geschikt voor veiligheids- en hulpdiensten, zoals brandweer en ambulancepersoneel. Met dit model beschikken gebruikers over een volledig mobiele printoplossing op A4-formaat. Via de USB en Bluetooth interface kan eenvoudig verbinding worden gemaakt met PC’s en laptops. Dankzij de geïntegreerde iAP (MFi) Bluetooth interface, kunnen software ontwikkelaars een app ontwikkelen voor Apple iOS apparaten. De printer is lichtgewicht en eenvoudig mee te nemen in een koffer of laptoptas. Met de krachtige Lithium-ion batterij kunnen tot wel 600 afdrukken per acculading worden geprint. De PJ-763MFi biedt een printsnelheid tot 8 pagina's per minuut en een resolutie van 300 x 300 dpi. Er kan gekozen worden voor thermisch A4-papier of voor papierrollen. Dit maakt de printer bij uitstek geschikt voor het op locatie afdrukken van facturen, service rapporten en pakbonnen. Er zijn diverse optionele accessoires beschikbaar, waardoor de mobiele printer volledig op maat kan worden samengesteld. Zo kan worden voldaan aan specifieke eisen en behoeften van gebruikers of organisaties.

ANWB

Mobiele PJ printers bij de ANWB

De ANWB heeft diverse typen PJ printers ingebouwd in 900 wegenwachtauto’s uit het wagenpark.  De compacte PJ modellen worden gebruikt voor het op locatie printen van de uitgevoerde werkzaamheden en de afdruk geldt tevens als garantiebewijs voor de klant/het lid. ANWB-auto’s moeten in alle weertypen uitrukken en de bestendigheid tegen zware klimatologische omstandigheden is een van de redenen waarom er is gekozen voor de thermische PJ printers van Brother. Lees meer

Mobiele printer voor onderweg of op locatie

De PJ modellen bieden een uitstekende thermische printoplossing op A4-formaat. Thermisch printen staat bekend als de enige betrouwbare printtechnologie voor professionals op locatie. Het is minder gevoelig voor wisselende temperaturen en vochtigheidsgraad in vergelijking met andere mobiele printtechnologieën. Bovendien is er geen kans op morsen of lekken en bespaart het veel tijd, ongemak en extra kosten die het verwisselen van opgebruikte inkt of toner met zich meebrengt.

Compact en lichtgewicht

De PJ-763MFi is met 480 gram licht in gewicht en zeer compact met een afmeting van 25,5 (B) x 5,5 (D) x 3,0 (H) cm. Hierdoor kan de printer gemakkelijk worden meegenomen in een koffer of laptoptas. Er zijn ook mogelijkheden om dit model in te bouwen op speciale werplekken of in diverse voertuigen. Voor het gebruik in voertuigen zijn diverse optionele accessoires beschikbaar.

Integratie met bestaande mobiele apps en software

Printen via een bestaande app of software was in het verleden nog weleens een struikelblok. Brother biedt naast de standaard printer drivers voor Windows®, Mac en Linux, diverse SDK’s (Software Development Kits) Hiermee kunnen software ontwikkelaars snel en efficiënt printfuncties inbouwen in bestaande software oplossingen, of zelf nieuwe print apps ontwikkelen.


Er zijn SDK's beschikbaar voor iOS, Android en Windows® besturingssystemen.

Ga voor meer info naar: http://www.brother.nl/bdc

Bluetooth en USB verbinding

Er zijn diverse flexibele verbindingsmogelijkheden beschikbaar, zowel bekabeld als draadloos. Dit betekent dat er verbinding gemaakt kan worden met tal van apparaten. Zoals Apple en Android tablets en smartphones, of computers en laptops met Windows®, Mac of Linux besturingssystemen. Printopdrachten via Bluetooth worden snel en veilig verstuurd dankzij Bluetooth 2.1 + EDR, met ondersteuning voor SPP, BIP, OPP en HCRP profielen.

Printen met iPhone en iPad via MFi

De PJ-763MFi is speciaal ontwikkeld voor het ondersteunen van Bluetooth iAP (MFi). Dit biedt software ontwikkelaars de kans om voor deze printer een app te ontwikkelen die verbinding maakt via Apple Bluetooth connectie. Met ondersteuning van andere Bluetooth-protocollen zoals SPP, BIP, OPP en HCRP, kan de PJ-763MFi ook verbinding maken met diverse andere apparaten. Zoals Android tablets en smartphones. En computers en laptops met Windows, Mac of Linux besturingsystemen.

Specificaties

Functies en specificaties

Barcodesymbologieën Linear: Code39, Code93, Code128, ITF, UPC-A/E, EAN-8/13, GS1-128 (UCC/EAN-128), GS1 DataBar (RSS), MSI, Industrial 2of5, Postnet. 2D:PDF417/MicroPDF417, DataMatrix, Maxicode, QR Code/Micro QR Code, Aztec
Printertype Mono
Max papierformaat A4
Geheugen 32MB
Flashgeheugen 6 MB
Technologie Direct thermal
Bluetooth Ver 2.1 EDR
Bluetooth-profielen iAP(MFi), SPP, BIP, OPP, HRCP
USB-poort Ver.2.0 (Full Speed)
Ondersteuning van iOS SDK (iOS 5 of recenter)
Android SDK (Android 2.3 of recenter i.c.m. Bluetooth
Android 3.1 of recenter i.c.m. USB)
Apparaat afmeting (b x d x h) 255 x 55 x 30 mm
Apparaat gewicht 480 g
Geleverd met USB kabel
printkop reinigingsvel
Quick Setup Guide
cd-rom (printer driver en handleiding)
Afdruksnelheid A4 8 pagina’s per minuut
Afdrukresolutie 300 x 300 dpi
Emulaties ESC/P-P, ESC/P_B, Raster_P, P-touch Template
Bitmaplettertypen Helsinki, Brussels, Letter Gothic Bold
Contour-/vectorlettertypen Helsinki, Brussels, Letter Gothic
Ondersteuning van iPrint & Scan: (Android, iOS [MFi]), P-touch Editor, P-touch Transfer Manager, Citrix Xen App/Xen Desktop/Citrix Ready gecertificeerd (Windows)
Garantie Standaardgarantie - 3 jaar Carry-In

Verbruiksartikelen en accessoires

Accessoires

Verbruiksartikelen