Toegevoegd aan mandje
 1. Home Brother
 2. Printers
 3. Laser Printers
 4. HL-S7000DN

HL-S7000DN

High-Speed A4 zwart-witinkjetprinter voor werkgroepen

Compatibel met

 • Nordic Ecolabel
 • iPrint&Scan compatibel
 • Citrix ready

Breng de productiviteit naar een hoger niveau met de HL-S7000DN hogesnelheidsprinter. De geavanceerde inkjet technologie combineert extreem hoge printsnelheden tot 100 pagina per minuut, met zeer lage printkosten. Een uitstekende en betrouwbare oplossing voor een omgeving waar hoge printvolumes worden afgedrukt. Deze hoge snelheidsprinter is bij uitstek geschikt voor het afdrukken van grote hoeveelheden boekjes, brieven, formulieren en CMR-vrachtbrieven.

Kenmerken

 • Extreem hoge printsnelheid tot 100 pmm (enkelzijdig) en 25 pmm (dubbelzijdig) in zwart-wit.
 • Zeer lage printkosten dankzij de hoge capaciteit inktcartridge voor 30.00 pagina’s en een laag energieverbruik.
 • Ingebouwde Gigabit Ethernet aansluiting en Wi-Fi verbinding, zodat de printer eenvoudig gedeeld kan worden met de hele werkgroep.
 • Standaard papierlade van 500 vel en een universele papierlade voor 100 vel. (uit te breiden met drie optionele papierladen van 500 vel, voor een maximale papiercapaciteit van 2100 vel)
 • Gebruiksvriendelijk LCD scherm voor moeiteloze bediening van het menu.

Overzicht

HL-S7000DN high-Speed A4 zwart-witinkjetprinter voor werkgroepen

 

Netwerk Hogesnelheidsprinter 100 ppm - 512 MB - interne duplexunit - LCD display

 

EFFICIËNT EN ZUINIG
Door het gebruik van de inkjet-linehead-technologie die geen hitte vereist, heeft de HL-S7000DN een zeer gering energieverbruik, maar liefst 85 % minder dan vergelijkbare laserprinters. Tevens wordt dankzij deze technologie de CO2-uitlaat sterk verminderd. Een selectie van eco-vriendelijk functies zoals dubbelzijdig printen en de inktbespaarstand, helpen om het papier- en inktverbruik te verminderen, en zorgen naast kostenbesparing voor een kleinere ecologische voetafdruk.

 

ROBUUST EN BETROUWBAAR

Met een aanbevolen maandelijks printvolume van 20.000 pagina’s is de HL-S7000DN zeer geschikt voor bedrijven waar hoge printvolumes worden afgedrukt. De printer is ideaal voor het snel afdrukken van grote hoeveelheden boekjes, brieven, formulieren en CMR-vrachtbrieven. De standaard papierlade heeft een capaciteit van 500 vel en de multifunctionele papierlade heeft een capaciteit van 100 vel 80g/m2 papier. Met de 3 extra optionele papierladen voor een maximale papierinvoer van 2100 vel en een uitvoerbak van 500 vel, kan de HL-S7000DN moeiteloos meegroeien met uw bedrijf.

 

HOGE PRINTKWALITEIT                                    

De hoge printkwaliteit dankt de HL-S7000DN aan de pre-coat primer, die voordat de zwarte pigment inkt wordt geprint, via een aparte printkop op precies dezelfde plek op het papier wordt aangebracht. Dit voorkomt het typerende uitvloeien van de inkt op het papier, waardoor elke pagina haarscherp wordt afgedrukt met een kwaliteit die gelijk is aan die van een vergelijkbare laserprinter.

KOSTENBESPAREND
Naast het geringe energieverbruik bespaart u dankzij de hoge capaciteit inktcartridge met een inhoud van circa 30.000 pagina’s aanzienlijk op uw kosten. De cartridge kan binnen enkele seconden, snel en eenvoudig via de voorkant vervangen worden. De tijd dat de printer niet operationeel is vanwege het wisselen van een cartridge wordt hiermee tot een minimum beperkt.

BEVEILIGING OP ENTERPRISE NIVEAU
Gevoelige bedrijfsgegevens worden beveiligd met SSL-encryptie, die ervoor zorgt dat de printopdrachten vanaf de computer naar de printer gecodeerd worden verstuurd. Met het secure function lock kunnen printopdrachten in het geheugen worden opgeslagen en alleen worden vrijgegeven indien een 4-cijferige PIN-code via het display wordt ingevoerd.

Specificaties

Functies en specificaties

Schermgrootte 16 tekens x 5 regels
Max papierformaat A4
Geheugen 512 MB
Technologie Inkjet
USB-poort Hi-Speed 2.0
Bedrade netwerkaansluiting Gigabit Ethernet 10/100/1000 BASE-TX
Draadloze netwerkaansluiting IEEE 802.11b/g/n
Afmeting met verpakking (b x d x h) 642 (B) x 665 (D) x 729 (H) mm - 52 kg
Apparaat afmeting (b x d x h) 478 (B) x 472 (D) x 484 (H) mm - 46 kg
Blaue Engel milieukeurmerk Ja
Stroomverbruik 130 W actief, 30 W gereedstand, 0,9 W diepe slaapstand (3 W als draadloos ingeschakeld is), 0,5 W uitstand
Geleverd met Netsnoer, handleiding productveiligheid, software-CD, toebehoren, gebruikershandleiding, garantiekaart, installatiehandleiding
Papiergewicht Standaard/optionele papierlade - normaal en kringlooppapier (tussen 60-105 g/m2) multifunctionele lade - normaal, kringlooppapier en bond papier (tussen 60-163 g/m2)
Secure function lock v2 Beperk afdruk-activiteiten voor individuele - of groepsgebruikers op een netwerk
Beveiliging van het draadloze netwerk 802.1x (EAP-MD5, EAP-FAST, PEAP, EAP-TLS, EAP-TTLS), Kerberos, IPSec
Papierinvoer Standaard papierlade voor 500 vel (berekend met papier van 80 g/m²) multifunctionele papierlade voor 100 vel optionele papierlade voor 500 vel (maximaal 3)
Papieruitvoer 500 vel voorkant naar beneden (berekend met papier van 80 g/m²) 100 vel voorkant naar boven (rechte doorvoer) optionele papierstapelaar voor 500 vel (maximaal 1)
Emulaties PCL6, BR-Script3 (PostScript® 3™), XPS
Optionele papierlade LT-7100
Inktcartridges met standaard rendement HC-05BK ca. 30 000 pagina’s
Garantie Standaardgarantie - 2 jaar, waarvan het eerste jaar On-Site en het tweede jaar Carry-In

Verbruiksartikelen en accessoires

Verbruiksartikelen

Accessoires