Toegevoegd aan mandje
  1. Home Brother
  2. Printers
  3. Inkjetprinters
  4. MFC-885CW

Overzicht

7 in 1 - Netwerk Kleureninkjetfax - kleurenprinter - flatbed kleurenscanner - kleurencopier - PC Fax - PhotoCapture Centre - Message Center met DECT telefoon - Wireless

 

Als u op zoek bent naar een printer die er niet alleen goed uitziet maar ook zijn werk doet, thuis of op kantoor, dan is de Brother MFC-885CW voor u. Een
professionele kleuren inkjet printer met meerwaarde, zoals scannen, kopiëren, faxen en natuurlijk kleuren prints van hoge kwaliteit.

 

Onder het stijlvolle en compacte uiterlijk zitten buitengewoon veel mogelijkheden, allemaal beschikbaar binnen het (draadloze-)netwerk. De MFC-885CW is een telefooncentrale voor maximaal 4 DECT handsets.

 

Een ruim 4,2 inch kleuren LCD scherm maakt het navigeren door de vele functies overzichtelijk. Foto’s vanaf een geheugenkaart kunnen eenvoudig één voor één of in een presentatie worden bekeken met het PhotoCapture Centre™. U kunt de afbeeldingen verbeteren, manipuleren en aanpassen zodat uw favoriete foto perfect wordt geprint met de standaard meegeleverde FaceFilter Studio software.

 

De MFC-885CW heeft een USB poort waarmee u direct kunt printen vanaf en scannen naar een USB Flash-geheugenstick. Met de PictBridge interface kunt u direct foto’s printen vanaf uw digitale camera.

 

De MFC-885CW kopieert, faxt en scant meerdere pagina’s met gemak door middel van de automatische document invoer. De geïntegreerde fotopapierlade maakt het wisselen tussen normaal en fotopapier gemakkelijk.

 

Alle Brother kleuren inkjet multifunctionals worden geleverd met (volledig gevulde) gescheiden kleuren inktcardriges, een duidelijk voordeel omdat u alleen de cartridge die leeg is hoeft te vervangen. Voor maximale afdrukkwaliteit raden wij aan om originele Brother LC-1000 vervangingsbestendige inkt en Brother BP61 fotopapier te gebruiken.

Verbruiksartikelen en accessoires

Verbruiksartikelen

Papier