1. Home
  2. Bedrijfsoplossingen
  3. PrintSmart
  4. Printsmart-SecurePrint

Een eenvoudige manier om documenten effectief te beveiligen

Met SecurePrint+ biedt Brother de mogelijkheid om het afdrukken van documenten te beveiligen. De printopdracht wordt naar de printer gestuurd en pas afgedrukt als de geautoriseerde gebruiker deze vrijgeeft d.m.v. een NFC ID-kaart of PIN-code. De modellen met SecurePrint+ beschikken over een ingebouwde NFC-kaartlezer, waardoor er geen externe kaartlezer nodig is. In de meeste gevallen kunnen reeds bestaande NFC ID-kaarten worden geïntegreerd voor het beveiligd afdrukken van documenten.

Beschermen van privacygevoelige informatie

SecurePrint+ is ideaal voor bedrijven of organisaties die werken met privacy- of bedrijfsgevoelige informatie en niet beschikken over een geavanceerde Printmanagement oplossing met beveiligingsopties. Om te kunnen garanderen dat deze data niet in handen valt van niet-geautoriseerde medewerkers of bezoekers, biedt SecurePrint+ een relatief eenvoudige maar zeer effectieve beveiliging.

Diverse kleurenlaser- en zwart-witlasermodellen beschikbaar

De SecurePrint+ functie zit standaard ingebouwd in de SECPLUS modellen en werkt naadloos samen met de meegeleverde Brother software voor Windows PC’s. Er zijn zowel kleuren- als zwart-witlasermodellen met SecurePrint+ beschikbaar.