1. Home
  2. Bedrijfsoplossingen
  3. PrintSmart

Monitor en beheer de printers binnen uw bedrijf

Monitor en verminder de printkosten binnen uw organisatie met Brother PrintSmart CostControl. Maak gebruik van printkosten rapportage en het instellen van print quota voor personen of afdelingen. Met SecurePro kunt u privacy gevoelige documenten beveiligen zodat deze pas afgedrukt worden na autorisatie via een PIN-code of bedrijfspasje. Er zijn tevens diverse geavanceerde scanfuncties beschikbaar zoals Print2Mail of ScanDirect.

Bekijk de video of klik op de links hieronder voor meer info.

Integratie met externe printoplossingen

Brother apparaten die Brother Solutions Interface (BSI) ondersteunen, kunnen naadloos integreren in andere toonaangevende printmanagementsystemen en oplossingen.

Klik hier voor meer info over BSI 

papercut

PaperCut MF

PaperCut MF is een eenvoudige en voordelige software applicatie waarmee u de printers, kopieerapparaten en all-in-one apparaten binnen uw organisaties kunt beheren. PaperCut MF biedt integratie met Brother producten voor het monitoren, beheren en factureren van gemaakte afdrukken, kopieën en scans. PaperCut MF maakt gebruik van de mogelijkheden van Brother Solutions Interface (BSI) en biedt voor Brother modellen die dit ondersteunen een hele reeks aan  toepassingen en functies.

"We hebben snel en gemakkelijk Brother apparaten kunnen integreren met onze print managementoplossing door gebruik te maken van BSI. Deze oplossing is eenvoudig te configureren en zorgt ervoor dat de kostenbeheersingsfuncties van PaperCut beschikbaar zijn op een hele reeks aan Brother modellen."

Matt Doran, CTO, PaperCut Software.

Ga voor meer info naar de website van PaperCut

ringdale

Follow Me

FollowMe® van Ringdale is een kostenbesparende en veilige printoplossing voor kantoren, banken, ziekenhuizen, overheidsinstellingen en andere organisaties en bedrijven over de hele wereld. Het systeem is met 5 sterren gewaardeerd door Buyers Laboratory Inc (BLI) en biedt de meeste document outputfuncties binnen kantoor- en mobiele printomgevingen. Met één oplossing beschikken organisaties over beveiligde printmogelijkheden, bescherming tegen het verliezen van data in het digitaliseringsproces van papierendocumenten (Data Loss Prevention), perfecte integratie en kostencontrole op enterprise niveau.

FollowMe® kan worden gebruikt in combinatie met diverse Brother producten via Brother Solutions Interface (BSI) ondersteuning (BSI is een platform waarmee ontwikkelaars van derde partijen aangepaste oplossingen kunnen maken voor een groot aantal Brother modellen). FollowMe is beschikbaar voor alle Brother printers en all-in-one printers die BSI ondersteunen en biedt een verbeterde gebruikerservaring, beveiligd afdrukken, gebruikersregistratie en kostentoewijzing direct vanaf het bedieningspaneel.

ubiquitech

Ubiquitech

Ubiquitech Print Management voor veilig en betrouwbaar afdrukken tegen lage kosten.

"De Ubiquitech Advanced Print Management Solution is geïntegreerd in de Brother printervloot via BSI. Hierdoor krijgen gebruikers de beschikking over een beveiligingsniveau zoals die door banken en nationale defensieautoriteiten wordt geprefereerd. En tevens het gebruiksgemak en betalingsopties voor het openbare printers die gebruikt worden door bibliotheken, hotels en luchthavens."

Peter Rostrup, Ubiquitech.