Brother
 1. Home
 2. Bedrijfsoplossingen
 3. Managed Print Service
Purchase_Click_topbanner_Brother_Managed_Print_Service

Managed Print Service


Met Brother Managed Print Service heeft u de mogelijkheid om de controle, beveiliging en efficiency van uw volledige printerpark te verbeteren en tevens de printkosten drastisch te verlagen. U beschikt daarnaast over producten van uitstekende kwaliteit en betrouwbaarheid.

printkosten_meer_inzicht_controleren_Purchase_Click

Meer inzicht en controle over de printkosten.

Met Purchase & Click van Brother Managed Print Service beschikt u over een systeem om zonder extra inspanning of kosten uw printers te beheren.
U heeft volledig inzicht en controle over de printkosten en betaalt alleen voor de pagina’s die u afdrukt. Daarnaast is Brother Managed Print Service toegankelijk voor zowel kleine als grote bedrijven, omdat er standaard geen minimumaantal afdrukken vereist is en er een op maat gesneden oplossing wordt geboden.

verbruiksartikelen_bestellen_via_webportal

Automatisch verbruiksartikelen bestellen

Met Purchase & Click kunt u via uw eigen pagina op de webportal precies zien hoeveel elke printer heeft afgedrukt. De printer bestelt automatisch de juiste verbruiksartikelen als dit nodig is en deze worden gratis op de juiste locatie afgeleverd. U geniet altijd van de laagste printkosten zonder dat u daar omkijken naar heeft.

opties_onderhoud_service

Service inbegrepen

Service op locatie is standaard inbegrepen voor de volledige duur van het contract. Brother beschikt over een eigen technische binnen- en buitendienst en hierdoor kunnen wij snel en vakkundig reageren. Mocht het nodig zijn dan komen wij de volgende werkdag (NBD, Next Business Day) op locatie het probleem verhelpen.

Purchase & Click in het kort

 

Purchase & Click van Brother Managed Print Service is een eenvoudige en effectieve manier om uw zakelijke printbehoeften te regelen. U heeft geen omkijken meer naar uw printers, waardoor u zich volledig kunt focussen op uw eigen werkzaamheden, maar wel profiteert van zeer lage afdrukkosten en direct inzicht heeft zodat u kosten besparend kunt werken.

Via een login op de webportal kunt u precies zien hoeveel elke printer heeft afgedrukt. Daarnaast bestellen de aangesloten printers automatisch verbruiksartikelen als dit nodig is en worden deze gratis op de juiste locatie afgeleverd. Onderhoud is standaard inbegrepen in het programma en er zijn tevens mogelijkheden om de installatie te laten verzorgen.

Zo werkt het

 

Met 3 simpele stappen uw printkosten verlagen en uw huidige printproces verbeteren.

1. Een van onze Managed Print Servicepartners zal uw huidige printerpark en printbehoeften beoordelen en advies geven over de oplossing die het beste bij u past.

2. Indien gewenst kan deze partner u begeleiden bij het implementeren van eventuele veranderingen of het installeren van de printers.

3. Tot slot zal onze partner u blijven ondersteunen, zodat u altijd verzekerd bent van de beste en meest voordelige printoplossing.


Ontdek de voordelen van Purchase & Click voor uw bedrijf.

 

Download de Brochure

MPS Resellers

Purchase & Click van Brother Managed Print Service

De voordelen van Purchase & Click

 • Alleen betalen voor de afdrukken die u maakt
 • Inzicht in uw printgedrag- en behoeften
 • Beschikking over de modernste printtechnologie
 • Inzicht in de kosten
 • Meer efficiency en hogere productiviteit
 • Minimale downtime bij storingen
 • Next Business Day service inbegrepen
 • Automatische levering van verbruiksartikelen
 • Ervaren ondersteuning via onze professionele Business support
 • Optionele trainingen beschikbaar
 • Recyclingprogramma voor een beter afvalbeheer

   

  Purchase & Click van Managed Print Service is een onderdeel van de PrintSmart oplossingen van Brother.


  Nog vragen?


  Hopelijk zijn de antwoorden op al uw vragen rond Brother Managed Print Service hieronder te vinden. Als dit niet het geval is aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
  Met het Purchase & Click programma van Brother Managed Print Service kunt u de hardware in de vorm van printers en all-in-one modellen zelf aanschaffen. U betaalt de verbruiksartikelen per afdruk over een afgesproken periode. Service op locatie is standaard inbegrepen voor de volledige duur van het contract, waarbij ook aan slijtage onderhevige onderdelen zijn inbegrepen.
  U kunt uw printgedrag monitoren via een eenvoudig te gebruiken webportal waardoor u meer controle en een beter overzicht heeft van uw printkosten. De printer bestelt automatisch de juiste verbruiksartikelen als dit nodig is en deze worden gratis op de juiste locatie afgeleverd. Naast lagere afdrukkosten en een verhoogde productiviteit geeft Brother Managed Print Service ook een stuk rust en duidelijkheid omdat u werk uit handen wordt genomen.
  Brother MPS biedt contracten met een looptijd van 3, 4 of 5 jaar aan.
  Een ‘Klik prijs’ zijn de kosten voor iedere pagina die wordt afgedrukt. Er is een vaste prijs voor zwart-wit pagina’s en een vaste prijs voor kleurenpagina’s.
  Een van de belangrijkste voordelen van Brother Managed Print Service is dat u alleen betaalt voor wat u daadwerkelijk afdrukt, er zijn geen verborgen kosten of 'minimum' aantal pagina’s vereist zoals bij de meeste programma’s.

  Voor Brother Managed Print Service zijn diverse kleuren- en zwart-witlaserprinters en all-in-ones beschikbaar.

  Klik hier voor een overzicht van alle MPS ondersteunde apparaten.

  Er zijn enkele PC en netwerkvereisten. Onze officiële Managed Print Service partners kunnen u hierin adviseren.
  Klik hier voor een MPS Reseller-overzicht.